Direkt z ul’ce – ANA MRAZ 2020

Ana Mraz je zimski festival uličnega gledališča, v okviru katerega bomo z atraktivnim umetniškim programom, ki je močno požlahtnjen tudi s cirkusom, že 21. leto zapored popestrili praznično vzdušje v zadnjih decembrskih dneh. Letos vas žal ne moremo povabiti na ulico, zato se bomo povabili k vam domov – Direkt z ul’ce!

V časih, ko se cel svet seli na net, v Gledališču Ane Monro razvijamo platformo za inovativen večkanalni SIMS (sinhroni interaktivni multi stream) spletni prenos ulično-gledaliških dogodkov, s katerim bomo v virtualni svet vnesli nove dimenzije.

SIMS prenos namreč presega imitacijo oziroma prenos resničnosti na splet in nadgradi izkušnjo ogleda ulične predstave v živo, saj omogoča zorne kote, ki sicer niso dosegljivi. Ogled dogodka v SIMS-u vam daje možnost in priložnost, da sami izbirate perspektivo/kamero, skozi katero ga boste spremljali, s čimer postanete režiser tega.

Prisrčno vabljeni, da se priklopite, in si od 26. do 30.12. ob 18.00 ogledate nastope odličnih uličnih ustvarjalcev kar z domačega kavča.


PROGRAM
Ogled programa Direkt z ul’ceANA MRAZ 2020 na platformi SIMS je brezplačen, bomo pa z veseljem in ponosom sprejeli vašo podporo v obliki PROSTOVOLJNIH PRISPEVKOV. Preko neta oziroma na daljavo, seveda!


Hvala – vam, kot vselej, vrnemo na ulici!