FRIENDRAISING AKCIJA

Zbiramo ZA ANINE NOVE ČEVLJE!


Spoštovani obiskovalci naših festivalov!

Namen te akcije je zgraditi živahno skupnost ljubiteljev uličnega gledališča in z njihovo pomočjo zbrati del sredstev za naše delovanje. Če ste z delom, ki ga opravljamo v Gledališču Ane Monro, zadovoljni, vas vabimo, da nas podprete. Najlažje to storite tako, da nam namenite do 0,5 % dohodnine – bodisi ob obisku našega festivala, ali pa izpolnite ta OBRAZECga natisnite in pošljite na izpostavo finančnega urada, kjer imate stalno prebivališče. Odmero dohodnine lahko uredite tudi prek spletnega portala eDAVKI.

Poskrbeli pa smo za še bolj novodobno, še bolj enostavno in še hitrejšo obliko podpore. S skeniranjem spodnje QR kode nam lahko namreč donacijo TAKOJ nakažete kar preko elektronske banke.

Anamonroe 20eur

Vsakemu, ki bo doniral 20 € ali več, bomo v zahvalo podarili lesenega Monrojinega metuljčka, ki ga izdelujemo sami in za katerega si želimo, da postane splošno prepoznaven znak podpore Gledališču Ane Monro, ulični umetnosti in ne nazadnje razvoju urbane kulture. Skupaj z metuljčkom donator dobi naziv in status Aninega prijatelja, ki med drugim prinaša mesečno ”dostavo” NOVIČNIKA po elektronski pošti, prednostni dostop do vsebin in/ali programov naših festivalov, povabila na festivale in naše druge dogodke ter na pogovore oziroma druženje z umetniki.

Original MetuljČek

Iskrena hvala vsem, ki nas boste (ali ste nas že) podprli, in tako omogočili Ani Monro lahkoten gledališki korak tudi v prihodnjih sezonah.


Vam vrnemo na ulici!

Naši podatki so:

Društvo Gledališče Ane Monro
Trg Prekomorskih brigad 1
1000 Ljubljana

DŠ: SI 28749243

TRR: SI 56 0208 3001 0279 747 (NLB)