UPS! navdušil in očaral, ponovitev že 23.3.!

Ups

Če ste zamudili UPS! v petek, 19.3., boste imeli v torek, 23.3. ob 19.30, še eno priložnost, da si ogledate vizualno in vokalno impresiven nastop Gledališkega pevskega zbora v Cukrarni!

V neposrednem spletnem prenosu na kanalu SIMS, seveda, ki mu bomo v sodelovanju z Akademsko in raziskovalno mrežo Slovenije (ARNES) nadeli novo, še bolj privlačno in priročno podobo!

Z mednarodno nagrado odličnosti URBana LJUBLJana 2020 nagrajena predstava UPS! je del programa mednarodne spletne konference o izobraževanju na področju sodobnih performativnih umetnosti SAWA#5, ki bo v organizaciji Gledališča Ane Monro in partnerjev potekala od 23. do 25. marca. Udeležujejo se jo govorci in slušatelji iz več kot 20 različnih držav in s kar 4 kontinentov, zato bo Gledališki pevski zbor nastopil tako rekoč na svetovnem odru!

Predstava UPS! je nastala v okviru pedagoškega raziskovalnega procesa avtorice Tee Vidmar, ki kot mentorica na ŠUGLI, Šoli sodobnih performativnih uličnih umetnosti, že več let proučuje in poučuje prezenco in zmogljivost glasu, ali, kot mu sama pravi, našega organskega inštrumenta, ter možnosti in razsežnosti njegove uporabe v javnem prostoru.

Priklopite se in si nahranite oči in ušesa!

 

PRIKLOPI SE NA SIMS

 

Ogled dogodka je brezplačen, lahko pa nas PODPRETE Z DONACIJO.