STUDIO GAM – 11. oddaja! (31.5.)

Sg 11

V torek, 31. 5., ste si lahko naš infotainment program STUDIO GAM, v neposrednem spletnem prenosu prvič ogledali v novem, še bolj privlačnem in priročnem formatu SIMS 2.5, v katerem bomo iz različnih mest prenašali tudi del programa jubilejne 25. Ane Desetnice (23. 6.-3. 7. 2022)!

Ker je bil zadnji dan koledarske pomladi zelo mrzel, smo vam v Anini dvižnici pokazali, kako se lahko hitro in učinkovito ogrejete, ko je kurilna sezona že zdavnaj mimo, v rubriki FokusirAna smo predstavili mladinsko izmenjavo izPOSTAVI se V javni PROSTOR 3ki bo junija potekala v Ljubljani, septembra pa v Beogradu, v Sceni s terena pa smo za vas pripravili novo ekskluzivno reportažo, ki je v bistvu ni bilo.

Se je pa cela scena odvila v rubriki DonirAna, ki je bila spet posvečena projektu Dajmo otrokom gledališčeki ga bomo premierno izvedli v petek, 3. 6., v Breginju, in za katerega še vedno zbiramo donacije.

Tudi 11. oddajo, ki si jo lahko v posnetku kadarkoli ogledate na našem YT kanalu, smo zaključili z Odjavnim songom, ki ga je kot vsak teden izvedel hišni bend Trio mio!

Vabljeni v našo družbo ponovno 7. 6. ob 10.00 – na kanalu SIMS 2.5!

 

STUDIO GAM (31. 5. 2022)