REKA SEDMERIH IMEN – novo poglavje! (20.11.)

Rsi 2 Povodni MoŽ

Prisrčno vabljeni, da se nam v soboto, 20. novembra ob 18.00, pridružite na Šuštarjevem nabrežju v Ljubljani (nad Plečnikovo zapornico), nekoliko višje ob toku Ljubljanice od prizorišča, kjer smo lansko jesen v okviru interdisciplinarnega projekta Reka sedmerih imen skupaj ustvarili legendo o njenem nastanku.  

Novo poglavje tega bo na površje reke, katere razburkano zgodovino so zaznamovali številni miti, naplavilo zgodbo o Mukah in radostih Povodnega moža Ljubljanskega, ki bojda še vedno živi pod njeno gladino.

Pripovedovali in prikazali jo bodo odlični ustvarjalci z različnih področij umetniškega ustvarjanja, premierno uprizoritev atraktivne interaktivne predstave pa bomo neposredno prenašali tudi prek spleta, v našem inovativnem večkanalnem formatu SIMS – sinhroni interaktivni multi stream.

Ker želimo, da se na dogodku počutite varno in sproščeno, vas prosimo, da pri ogledu v živo upoštevate veljavne ukrepe, za ogled iz domačega kavča – ali kjerkoli že boste – pa je potreben zgolj klik na sims.anamonro.si.

 

GLEJ SIMS PRENOS