Ala Kart

Proslava po meri

Inovativni dogodek po vaši meri


Proslava po meri (PPM) ponuja inovativen in celovit način za izvedbo sproščenega dogodka, kot so najrazličnejša praznovanja, promocijske prireditve, poslovne zabave, pikniki in podobne oblike preživljanja kvalitetnega časa, katerih cilj je krepitev poslovnih in prijateljskih vezi med naročnikom in njegovimi partnerji, javnostjo ali drugo ciljno publiko.

PPM na lahkoten način plete niti med umetnostjo/kulturo in t. i. nekulturnimi sferami, kot so gospodarstvo, vzgoja in izobraževanje, turizem, zdravstvo in druga področja človekovih (poslovnih in družabnih) dejavnosti. Zasnujemo ga skupaj z naročnikom, pri čemer upoštevamo tako njegove potrebe in pričakovanja kot tudi prostorske zmogljivosti za izvedbo dogodka, na osnovi katerih nato predlagamo konkretne vsebine in potek programa, oziroma oblikujemo poslovno ponudbo.

 

Prednosti PPM


KVALITETEN UMETNIŠKI PROGRAM, ki ga zagotavljajo najboljši slovenski in v Sloveniji živeči ulični ustvarjalci, od katerih so mnogi akademsko izobraženi igralci, vsi pa imajo večletne izkušnje z nastopanjem v negledaliških prostorih.


INTERAKTIVNOST oziroma INKLUZIVNOST, ki jo s svojim znanjem, veščinami in izkušnjami neposrednega nagovarjanja obiskovalcev/gostov zagotavljajo ulični umetniki. Ti z različnimi animacijami, povezovalnimi aktivnostmi (in po potrebi tudi z elementi t. i. mehkega teambuilding-a) manjše skupine gostov/obiskovalcev pritegnejo k sodelovanju, s čimer pa ne kreirajo le programa, ampak tudi sproščeno vzdušje, ki pri ljudeh vzbuja vznemirjenje, pričakovanje in ne nazadnje veselje.


PROSTORSKA PRILAGODITEV programa, saj ga lahko izvajamo na prostem, v naročnikovih delovnih prostorih, proizvodnih halah, laboratorijih, v kongresnih dvoranah ali kjerkoli drugje.

Vsebine PPM


MODERIRANJE. Dogodek vodi in povezuje izkušen in ugleden moderator, ki lahko po potrebi (in dogovoru) z občinstvom/gosti komunicira tudi v angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku.


PREDSTAVA. Umetniški nastop (25 do 45 minut) iz nabora najboljših predstav, ki jih ponujajo slovenska in tudi tuja ulična gledališča (plesne, gledališke, otroške, ognjene, cirkuške in interaktivne predstave).


ANIMACIJA. Število animatorjev je odvisno od želja in potreb naročnika, vedno pa sta v tej vlogi vsaj 2 umetnika. Po dogovoru lahko animacije vključujejo tudi elemente teambuilding-a.


TOČKA PRED TORTO. Kratka, atraktivna umetniška točka (3 do 5 min), ki lahko otvori dogodek, predstavlja njegov vrhunec ali pa zaključek (uradnega dela).

PPM zagotavlja:


  • oblikovanje kulturno-družabnega programa po vaših željah;
  • enega sogovornika za izvedbo celotnega dogodka;
  • vnaprejšnji dogovor glede načina izvedbe dogodka;
  • enostavno in tehnično nezahtevno izvedbo dogodka;
  • vsebinske poudarke programa v okviru dogodka, ki se navezujejo na vas in vašo dejavnost;
  • širok izbor različnih atraktivnih, komunikativnih in zabavnih predstav;
  • animacijo gostov z elementi mehkega teambuilding-a;
  • enotno ceno;
  • dodatno ponudbo: glasba, okrasitev prostora,… (cena po dogovoru).

Izvajalci programa

Goro 1

Goro Osojnik (moderator)

izkušen igralec, televizijski voditelj, producent in režiser

Lk

Luka Korenčič (animator)

igralec, komik, improvizator in medijska osebnost

Dsc 4132

Camilo Acosta Mendoza (animator)

igralec, plesalec, žongler, zabavljač in svetovni popotnik

Silvia 2

Silvia Viviani (animatorka)

igralka in glasbenica

Tea 1

Tea Vidmar (kratka točka)

performerka, glasbenica in pevka

Tomše Za Ppm

Andrej Tomše (kratka točka)

cirkuški artist, žongler in vrvohodec

Sara Foto

Sara Bajec (kratka točka)

performerka, cirkuška artistka in umetnica s hula hop obročem

Katalog predstav


1528921217823 Teater Polpet, Riba

Teater PolPet:

RIBA (15′)

Dve mornarki sta sredi monotonega potovanja z barko, ko se pojavi riba – ki ostane in se ne pusti ujeti, čeprav ribolov postaja vedno bolj srdit in absurden. Umetnici navdih črpata iz burleske in nemega filma, komična predstava, ki vam zagotavlja instant katarzo, pa utegne na trenutke spominjati tudi na video igrico. Si upate ugibati, kdo bo ulovil koga?


Somiru

Aerial circus:

AQUARIOM (20′)

Atraktivna predstava sodobnega cirkusa na izviren, zabaven in inovativen način združuje različne umetniške zvrsti. Akrobatki na tkanini (na tleh in v zraku) pripovedujeta zgodbo o našem odnosu do oceanov in morij ter o iskanju ravnotežja in zdravilnih sil v nas samih in v naravi, ki nas obkroža.


Izlet

Šugla gledališče:

IZLET (25′)

Zabavna predstava z elementi situacijske komedije, ob kateri se bodo nasmejali gledalci vseh starosti, je zgodba o očetu in sinu, ki se odpravita na izlet v gore, misleč, da bosta preživela čudovit dan, ki ju bo še bolj zbližal, a njune poti se nepričakovano ločijo, pot do ponovne združitve pa je polna zapletov in ovir.


Ala Kart

Trio Šardone:

ALA KART(30′)

Interaktivna improvizirana glasbena predstava vam zagotavlja sprostitev in užitek ob glasbi po vašem okusu. Šef strežbe in njegova pomočnika vam bodo postregli s skladbami po naročilu, ki jih bodo pripravili pred vašimi očmi. Okusite še nikoli slišano, a pozor: predstava je včasih neslana in vsebuje jajca!


Pot V Tadam

Globus Hystericus:

POT V TADAM (35′)

Predstava akademsko izobraženih uličnih umetnikov iz Slovenije, Ukrajine in ZDA, ki vas bodo popeljali na nepozabno popotovanje v obljubljeno mesto Tadam, je razburljiva pustolovščina v slogu Indiane Jones, nepričakovana ljubezenska zgodba in metafora za tisto, kar iščemo vsi – boljši jutri!