Short report o(n) ŠUGLA MASTERCLASS!

Šmc

Od 20. 4. do 1. 5. v okviru programa Mesec izobraževanj v Ljubljani poteka delavnica ŠUGLA Masterclassna kateri izkušeni ustvarjalci z različnih področij performativne umetnosti osvajajo nova znanja in veščine pod vodstvom priznanih mentorjev.

Fotografija je z delavnice Glasno s telesom – fizična igra za ulico, ki so jo vodili Alenka Marinič, Justin Durel in Anja Bezlova (Globus Hystericus, SLO), objavljamo pa tudi kratko video reportažo z delavnic Raziskovalni proces manipulacije predmetov (mentor Milan Manić / Cirkobalkana / Cirkusfera, SRB) in Kako ustvarjati z visoko stopnjo fizikalnosti (mentorici Silvia Fratelli in Lina Johansson / Mimbre, VB).

ŠUGLA Masterclass bosta sklenila Craig Weston (The Primitives, BEL/ZDA) in Goro Osojnik (Gledališče Ane Monro, SLO) z delavnico Triangulacija v uličnem gledališču.

Daljše poročilo o programu Mesec izobraževanj bomo pripravili in objavili po zaključku tega, še vedno pa se lahko prijavite na zadnjo v seriji delavnic, tj. SIMS Laboratorij (Ljubljana, 3.-5.5.).

 

POGLEJ VIDEO