Img 5716

izPOSTAVI se V javni PROSTOR 2


LJUBLJANA, 25.6.-6.7.2019

 

12-dnevni program je obsegal intenzivne delavnice s področja glasbe in improviziranega gledališča (mentor Goran Završnik), video produkcije (mentor Marko Kumer – Murč), uličnega gledališča (mentor Goro Osojnik) in sodobnega cirkusa (mentorja Jaranka Muljatović in Milan Manić).

Udeležilo se ga je 18 mladih iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki so znanje in izkušnje izmenjevali tudi na področjih, s katerimi se sicer ukvarjajo – bodisi amatersko in/ali polprofesionalno: dramska igra, sodobni ples, mešanje glasb, joga in tibetanske vaje, tehnike sproščanja in koncentracije, tehnike ogrevanja/raztezanja.

Ustvarili so tudi skupno avtorsko kreacijo, s katero so se uspešno predstavili občinstvu festivala Ana Desetnica 2019 v Ljubljani (5.7.), umetniško intervencijo pa so izvedli še na ulicah v Kamniku (29.6.).


Nosilec programa je bilo Gledališče Ane Monro, koordinirala pa ga je Tea Vidmar. Partnerja projekta sta bila Cirkorama (CRO) in Cirkusfera (SRB), sofinancirala pa sta ga program Evropske unije Erasmus+: Mladi v akciji in Zavod za razvoj mobilnosti mladih MOVIT.

Izbrane fotografije

Ogrevanje

Delavnic

Ugc 4

Ugc 3

Kamnik 2

Video 1

Del 1

Del 2

Del 4