CIRKUS KORONA na festivalu BORŠTNIKOVO SREČANJE!

Ck Www

Na povabilo organizatorjev festivala Borštnikovo srečanje 2021 bomo v okviru spremljevalnega programa tega v sredo, 23.6. ob 9.30 in 11.30, za oskrbovance doma starostnikov Danice Vogrinec v Mariboru (enoti Pobrežje in Tabor) na njihovem dvorišču uprizorili našo atraktivno interaktivno predstavo sosedskega gledališča Cirkus Korona

V četrtek, 24.6., bomo ob 17.00 s predstavo gostovali še v Spodnjem Dupleku in ob 20.00 v Sveti Ani, kjer si jo bo lahko prvič v živo ogledala tudi vsa zainteresirana javnost. Zaradi ukrepov smo predstavo, ki je premiero doživela 8. maja, do zdaj namreč uprizarjali le na dvoriščih stanovanjskih sosesk, pri čemer pa lokacij nismo javno objavljali.

Cirkus Korona, ki je zmes komedije, drame absurda in freak showa – skratka zrcalna slika realnosti, v kateri živimo, odkar je svet za vedno spremenila pandemija korona virusa, in je življenje postalo tako rekoč cel cirkus – bo tudi del programa festivala Ana Desetnica 2021v okviru katerega si jo boste lahko 25.6. ob 19.30 ogledali na Lentu, 30.6. ob 18.00 ter 5.7. ob 10.00 in 19.30 v Ljubljani in 3.7. ob 9.30 v Logatcu.

Vse uprizoritve predstave, s katero želimo na zabaven in lahkoten način nagovoriti občutke, stiske in konkretne bivanjske situacije, s katerimi v obdobju korone tako ali drugače soočamo vsi, bomo neposredno in brezplačno prenašali tudi na kanalu SIMS (sinhroni interaktivni multi stream), ki omogoča ogled dogodka skozi 4 različne perspektive, in zato ponuja povsem novo in drugačno doživetje ulične umetnosti.

Pridružite se nam na ulicah, ali pa se priklopite na SIMS!


VEČ INFORMACIJ