Ana Desetnica 2020 – Okvir poletja, 2. del: Ljubljana, 4. DAN!

K3

Veselje, dobra predstava, odlična zabava in prijetno druženje! To je kratek povzetek zadnjega festivalskega dne (20.9.), ko sta se na najlepši možen način prepletli umetniška in družabna komponenta Ane Desetnice.

Po koncu programa, ki ga je otvorila podelitev mednarodne nagrade odličnosti URBana LJUBLJana 2020 (prejela sta jo Globus Hystericus za predstavo Pot v Tadam in Gledališki pevski zbor za predstavo UPS!), nadaljeval pa se je z Zadnjim ulovom tega poletja, so katalonski tolkači Sound de seca s svojim energičnim nastopom namreč na noge dvignili vse prisotne, in poskrbeli za verjetno najboljši poslovilni žur v zgodovini festivala.

Ob plesu in smehu, med posedanjem in klepetu v Dnevni sobi ob Ljubljanici, igranjem na Zelenih igralih ter ob odlični jedači in pijači, za katero so poskrbeli S&M Food ter Tim Car, je piknik v parku na Ambroževem trgu trajal do poznega popoldneva, in lepšega zaključka festivala in poletja res ne bi mogli doživeti.

Domov smo zato odšli s čudovitimi vtisi in spomini, ko se glave ohladijo in misli zbistrijo, pa se oglasimo z zahvalami in čestitkami vsem, ki so skupaj z nami soustvarili še eno nepozabno ulično zgodbo! Do takrat pa hvala vsem za vse in se vidimo prihodnje leto.

 

FOTOGALERIJA