Zgnud Lj

PRAKTIČNA DELAVNICA ZA STROKOVNE PEDAGOŠKE DELAVCE

 

KAJ?

Udeleženci praktične delavnice Z gledališčem nad učence in dijake bodo preko gledaliških iger in tehnik spoznavali inovativne pristope za podajanje učne snovi, razvijanje in gradnjo skupinske dinamike ter motivacijo učencev in dijakov.

 

KDO?

Udeležbo priporočamo tako učiteljem razrednega pouka, srednješolskim učiteljem, svetovalnim delavcem, pedagogom, vzgojiteljicam in vzgojiteljem v vrtcih in dijaških domovih, knjižničarjem, defektologom, terapevtom, učiteljem podaljšanega bivanja, kot tudi vodstvenim delavcem vzgojno-izobraževalnih ustanov.

 

KDAJ & KJE?


15.10.2019 // 15.00-19.00 // Ljubljana (Dijaški dom Tabor)

Prijave zbiramo do 10.10.2019.

PRIJAVI SE

 

19.11.2019 // 15.00-19.00 // Maribor (Vetrinjski dvor)

Prijave zbiramo do 14.11.2019.

PRIJAVI SE

 

CENA: 50 EUR 

(Račun bo poslan, ko prejmemo izpolnjeno prijavnico.)

 

Program je zasnovalo Gledališče Ane Monro – vodilni in referenčni strokovnjaki za izobraževanje na področju sodobnih performativnih in uličnih umetnosti, doma in v tujini.

Izvajata ga Sara Šabec in Tea Vidmar.

Sara Šabec je profesorica pedagogike in andragogike, magistrska študentka filozofije kulture ter performerka. Deluje na področjih gledališke pedagogike, kulturno umetnostne vzgoje  in uporabe gledaliških elementov kot inovativnih tehnik učenja.

Tea Vidmar je diplomirana kulturologinja. Ustvarja  na področju uličnega gledališča, glasbe in vokalnih performansov. Ima status samozaposlene v kulturi kot performerka in pedagoginja.

 

Več informacijsara.anamonro@gmail.com // 041 889 001


Udeleženci bodo dobili potrdilo o opravljenem izobraževanju.