Zbiramo sredstva za projekt DAJMO OTROKOM GLEDALIŠČE!

Sn

S ciljem, da kulture glas seže v vsako vas, se podajamo na misijo, da ulično gledališče pripeljemo tudi v manjše in bolj odročne slovenske kraje!

Zasnovali smo projekt Dajmo otrokom gledališče, o katerem lahko več preberete tudi v članku, ki je bil 13. 5. objavljen v Slovenskih novicah.

Premierno ga bomo izvedli 3. 6. v Breginju, zanj pa potrebujemo 3.600 EUR. 600 EUR bodo prispevali podružnična šola in lokalna skupnost, preostali znesek pa želimo zbrati z donacijami.

Vabimo, pozivamo in prosimo vas, da prispevate zanj tudi vi!

 

PODPRITE PROJEKT

 

 

 

 

 

v okviru katerega se bomo povez(ov)ali z izbranimi podružničnimi šolami in za njihove učence uprizorili didaktično interaktivno predstavo Zadnji ulov. Ta na lahkoten in zabaven način interpretira pereč ekološki problem totalnega izlova in vse večje onesnaženosti morij z odpadno plastiko, ter ozavešča o tej tematiki. Obenem pa z igralci na hoduljah, odlično glasbo ter atraktivnimi kostumi, rekviziti in scenskimi elementi, ki so izdelani iz recikliranih odpadnih materialov, nagovarja vse generacije. Isti dan popoldan jo bomo zato še enkrat odigrali tudi za vse krajane.

 

Projekt bomo premierno izvedli 3. 6. v Breginju, v letu 2022 (jeseni) pa načrtujemo vsaj še 2 izvedbi. Za posamezno potrebujemo 3.600 EUR, pri čemer bodo 600 EUR vsakokrat prispevali podružnična šola in lokalna skupnost v izbranem kraju, preostali znesek pa želimo zbrati z donacijami. Zato vas vabimo, pozivamo in prosimo, da prispevate za dober namen, in finančno podprete projekt Dajmo otrokom gledališče.