Jubilejna ANA MRAZ se je poslovila!

5 Dan

Peti festivalski večer Ane Mraz 2019, ki je bil tudi zadnji ste se lahko udeležili nove Špica (avan)ture, uzrli svoj zlati mir, prispevali podpis za prepoved vojne v Sloveniji, spoznali uporabnost kosovnih odpadkov, zaplesali, zapeli in zažurali z onimi in/ali se zazrli v ognjene zublje!

Po koncu jubilejnega 20. zimskega mednarodnega festivala uličnega gledališča lahko zapišemo, da je bila to zabava, po kateri ne boli glava. Bil je čas, ki prehitro mine, a ustvari večne spomine. In bilo je čarobno popotovanje v imaginarne svetove ulice, v katerih umetnost stopa izven okvirjev in nastavlja zrcalo. Skratka, bilo je špica!

Zato HVALA (in pohvala) vsem umetnikom za odlične nastope, vam, dragi obiskovalci, ki ste vztrajali z nami v teh hladnih zimskih večerih, najboljši organizacijski/izvedbeni/tehnični ekipi, Turizmu Ljubljana in MOL za zaupanje in podporo, Luki Dakskoblerju za čudovite fotografije, pa gasilcem, varnostnikom, Dimetu, Hostlu Tabor in vsem drugim ki ste tako ali drugače pripomogli, da se je naša slavljenka z nasmehom poslovila, in da se bo z največjim veseljem prihodnje leto spet vrnila!


FOTOGALERIJA