Prvi friendraising dogodek je za nami, akcija zbiranja sredstev za Anine nove čevlje pa se nadaljuje!

Gam2018 Friendraising M Stalcer 600x400 40

V soboto, 9. junija, smo na dvorišču Dijaškega doma Tabor organizirali prvi friendraising dogodek, s katerim smo uradno zagnali dolgoročno akcijo zbiranja podpornikov in donatorjev Zbiramo ZA ANINE NOVE ČEVLJE! Namen te akcije je zgraditi živahno skupnost ljubiteljev ulične umetnosti, ki bodo podpirali in opogumljali aktivnosti Ane Monro.

Hvala vsem, ki ste se družili z nami in nas podprli z donacijami! Verjamemo, da ste uživali v odličnem umetniškem programu in spremljevalnih ”družabnostih”, ki so popestrile že tako prijetno vzdušje, ki so ga kot vedno ustvarili domači ulični umetniki.

Za pomoč pri organizaciji in izvedbi dogodka se zahvaljujemo umetniškim skupinam Teater PolPet, Globus Hystericus, Fluid balance in Rogor cirkus, odličnim animatorjem Manci Uršič, Joštu Jesenovcu, Sebastienu Frabouletu – Čopku, ki je pripravljal tudi slastne palačinke, Petri Nartnik in Tini Žen, ki sta z delavnicama izdelovanja klobukov iz papirja in tiskanja na majice, poskrbeli, da so lahko bili obiskovalci našega dogodka tudi ustvarjalni, umetnicama Silvii Viviani in Tei Vidmar, ki sta s premierno izvedbo dobrodelnega teka ZA ANINE NOVE ČEVLJE ogreli in navdušili tako tiste, ki so se ga udeležili, kot njihove navijače. Hvala tudi Matjažu Ocvirku – Gadafiju, Andreju Jakošu, Anžetu Kreču, Borutu Cajnku in Mateju Škobernetu, Dragu Zadnikarju (za lesena igrala), ”uradnemu” fotografu tokratnega dogodka Mateju Štalcerju in prijaznemu osebju Dijaškega doma Tabor. Za udeležbo in donacijo se zahvaljujemo tudi gospodu županu Zoranu Jankoviću.

 

01 Gam2018 Friendraising M Stalcer 1200x800 50

Fr4

Fr7

Fr5

Fr9D1

Fr1