Prijavite se na CirkoBalkana Open Stage

Open Stage

/ 30. junij / 20.30 / Ljubljana, Argentinski park /

Veselo vabimo performerje in cirkusante, da predstavijo svoj/-o točko, šalo, iluzijo, poskus performansa, improvizacijo, salto, piromanski ali pirotehnični poskus, skeč, gag, trik, umetniški krč ali kakršnokoli uprizorljivo domislico na Open Stage večeru v šotoru Cirkobalkane ali pred njim. Če imate že končano kreacijo, če ste sredi ustvarjalnega procesa in bi vam prav prišlo kakšno mnenje, če bi radi želi, kar je že posejano, ali če imate žgočo željo, da bi ponovno oživeli že davno pozabljeno točko in si s tem prislužili večno slavo… je Cirkobalkana Open Stage pravi kraj za vas!

Zadnjih pet let je Open Stage ključni del projekta Cirkobalkana. Ta večer lahko vsakdo, ki goji ljubeč odnos do cirkusa ali drugih vrst performativnih umetnosti, pokaže svoje umetniško delo pred dovzetnim občinstvom.

V sodelovanju z Gledališčem Ane Monro bo Cirkobalkana v Ljubljani svoja šotorska krila odprla med 28. junijem in 7. julijem 2018 v okviru festivala Ana Desetnica, Open Stage pa bo odvil 30. junija zvečer.

Cilj projekta Cirkobalkana je promoviranje sodobnih cirkuških umetnosti preko poučevanja in predstav v okrilju cirkuškega šotora, ki nudi prostor za vadbo, ustvarjanje in nastopanje (več na http://cirkobalkana.org/). Vsi cirkusantje in ostali performerji od tu ali drugod (iz ostalih predelov sveta, Marsa, satelitov, črne luknje…) ste dobrodošli, ne glede na predhodne izkušnje v nastopanju. Prijavite se lahko s solo ali skupinsko točko, dolžina katere je lahko do 10 minut (bolj nam je všeč 7 minut in pol).

Potrebujemo naslednje informacije:

– polno ime nastopajočega oz. ime skupine,
– naslov performansa,
– kratek opis,
– fotografijo (po želji priložite video),
– tehnične zahteve,
– kontakt (e-mail, telefonska številka).

Prijave sprejemamo do 28. junija 2018 na cirkobalkana@gmail.com Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. (zadeva Open Stage Ljubljana).

Organizatorji bomo nudili tehnično podporo v okvirih zmožnosti cirkuškega šotora. Če performerji nimajo svoje zvočne piste in bi radi imeli glasbeno spremljavo v živo, je možnost dogovora z našimi glasbeniki.

Organizatorji ne moremo in ne bomo krili vaših potnih stroškov!

Nastope bo ocenjevala žirija kvalificiranih članov v sodelovanju s publiko. Najboljši performans bo nagrajen s prestižno, še nikoli videno nagrado Balkanski Cirko.

 

Cirkobalkana5v1 1 740x439[1]