Prihaja ANA PLAMENITA 2023! (11.11.)

Ana Plamenita 2016

Tudi letos bomo izbrani urbani kotiček v Ljubljani za kratek čas spremenili v prizorišče festivala noči in ognjenih ambientov ANA PLAMENITA!

V okviru tega bomo 11. 11. med 17:00 in 22:00 s stotinami svečk, svetlobnih elementov in gorečimi inštalacijami, ki jih bo ustvarila italijanska kompanija Opera Fiammae, razsvetlili in (p)oživili otroško igrišče na vznožju Šišenskega hriba ob Vodnikovi cesti, ter vas povabili tja na iskrivo poznojesensko večerno druženje.

Najmlajše bodo zagotovo očarala ožarjena igrala, njihovim spremljevalcem in ostalim obiskovalcem pa udeleženci ŠUGLE, Šole sodobnih performativnih uličnih umetnosti, in člani Gledališkega pevskega zbora  obljubljajo prav posebno doživetje – interaktivno ritualno petje.

Zanetili bomo še čaroben ogenj, v katerega boste lahko (od)vrgli slabe misli in skrbi, ter vsem, ki nosite v sebi želje skrite, omogočili, da jih po gladini jezerca upanja na pot uresničitve spustite.

Da bo celotna izkušnja še bolj čudovita, bomo gozd na robu jase z barvami oblili, ter vas z brezplačnimi palačinkami pogostili.

VSTOPNINE NI, zato toplo vabljeni vsi – tudi k temu, da plemenito dejanje naredite, in se pridružite naši akciji zbiranja sredstev DOHODNIRAJ, ali pa nam prostovoljni prispevek podarite!


DOHODNIRAJ ZDAJ!

 

Festival ANA PLAMENITA 2023 se bo odvil v organizaciji in izvedbi Gledališča Ane Monro ter s podporo Turizma Ljubljana – če bo vreme dopuščalo, sicer se žal ne bo zgodil. Da najbolj aktualne informacije dobite, zato v stiku z nami ostanite!