Po ANI DESETNICI 2020!

Z2

V tem nenavadnem letu se zgodovina nedvomno piše tudi na ulici in mi smo svoj ”zapis” prispevali s 23. mednarodnim festivalom uličnega gledališča ANA DESETNICA 2020 – OKVIR POLETJA, ki je prvič potekal v dveh delih; na začetku in na koncu poletja (1.-4.7. & 17.-20.9.).

Izvedba festivala v posebnih korona pogojih je bila velik izziv, ki smo ga sprejeli, ker je zdaj še bolj kot kdaj koli prej pomembno, da ostajamo zvesti svojemu poslanstvu, in ohranjamo javni prostor odprt za umetnost in ljudi.

Čeprav se glave še niso ohladile in misli še ne povsem zbistrile, ne gre odlašati z zahvalo vsem čudovitim ljudem, ki ste kakorkoli pripomogli pri organizaciji in izvedbi letošnjega festivala. Ker vas je res veliko, vas ne bomo vseh naštevali, se pa na tem mestu ZAHVALJUJEMO vsem organizatorjem in izvedbenim ekipam v mestih, ki so gostila festival, vsem odločevalcem in uradniškemu osebju, partnerjem, sodelavcem, podpornikom, članom žirije, fotografom in ljudem v medijih, ter seveda vam, DRAGI UMETNIKI in CENJENI OBISKOVALCI!

HVALA VSEM ZA VSE! Za izkazano zaupanje, podporo, dobro voljo in srčnost – za vsak vaš trenutek in nasmeh!

Vse dobro, ostanite zdravi in blizu nam, a na varni razdalji!

 

FOTOGALERIJA (Luka Dakskobler)