Vabljeni v Studio GAM na FUTRAJ MOJ EGO!

Foto Vse Vloge

Še pred Ano Desetnico 2019 na povabilo Ane Monro v Ljubljano prihaja vsestranska performerka, nekdanja Šuglarka in diplomantka cirkuške akademije Helikos v Firencah, Anja Bezlova, rojena Pibernik, uradno Završnik, ki zase pravi, da je ujetnica kontradiktornega Kamnika, kjer je ena glavnih promotork reka »razmišljajmo globalno, delajmo lokalno«.

S sabo bo pripeljala tudi naborniško angažirano Alfo, skrivnostno Seidi, agresivno mirovnico Majdo iz Mengša, brezposelnega klovna Rose, ta malo Sugarbejbi in slačibejbo Sekspolice, ki jih bomo 19.6. ob 20.00 gostili v Studiu GAM (Trg Prekomorskih brigad 1, Ljubljana).

Vabljeni na ogled predstave Futraj moj ego,v kateri se »prepletajo klovni, maske, fizično gledališče in stendup«, ki jih skupaj drži »ulično nastopaštvo«!


VSTOPNINE NI, vas bomo pa po koncu predstave nagovorili za PRIPOROČEN PRISPEVEK (= 10 EUR za odraslo osebo). Število sedežev je omejeno, zato čim prej rezervirajte mesto zase in za svoje znance. Prijave sprejemamo na gledalisceanemonro@gmail.com do 15.00 na dan dogodka.

 

Foto: Urška Boljkovac