Am 2019 Fb

V okviru programa jubilejnega 20. zimskega mednarodnega festivala uličnega gledališča ANA MRAZ 2019 se bo predstavilo več kot 40 umetnikov iz Slovenije, Hrvaške, Italije in Nizozemske, ki bodo v zimskih večerih ogrevali občinstvo v Ljubljani, Mariboru in Radovljici s plesnimi in glasbenimi nastopi, z ognjenimi predstavami, s cirkuškimi veščinami in seveda z uličnim gledališčem!

Na festivalskem prizorišču v Ljubljani (ob Gruberjevem kanalu na Špici) bodo umetniki poskrbeli, da vam noben večer ne bo dolgčas niti pred začetkom uradnega festivalskega programa niti med posameznimi predstavami, in sicer z miniaturnim gledališčem (27. in 28.12. ob 16.30: Pripovedno gledališče Gdč. Bazilike: ZAVRTI TIGRA!) ter interaktivnimi animacijami (29. in 30.12. ob 16.30: Gledališče Ane Monro: ŠPICA (AVAN)TURA). Prve tri festivalske večere bosta umetniški program povezovala Dva odbita klovna, zadnja dva večera pa Živa slika.

26. decembra ob 16.00 prisrčno vabljeni tudi na poseben dogodek pred Mestno hišo v prestolnici, ki bo povezal umetniški program na Špici z razstavo fotografij Ana Mraz je v mestu!, s katero uradno obeležujemo festivalski jubilej.

Dobrodošli na prednovoletno druženje z ANO MRAZ 2019!

Ljubljana

Kamnik

Ankaran

Radovljica

Šoštanj

Nova Gorica

Krško

Novo mesto

Sežana

Celje

Škofja Loka

Ilirska Bistrica

Maribor

Radovljica

Ankaran (Primorski poletni festival)

Gornja Radgona

Kamnik (Kamfest)

Maribor (Ana Desetnica na Lentu)

Maribor (Ana Mrzla)

Postojna (Zmaj 'ma mlade)

Vrhnika (Ulični petki)

Zemljevid Aninih mest