DOGODEK PO MERI v zadovoljstvo vseh!

Cirkus 86

V Gledališču Ane Monro razvijamo projekt PPM Proslava po meri, v okviru katerega zasnujemo in izvedemo atraktiven in inovativen umetniški program z interaktivnimi animacijami po meri naročnika, oziroma za dogodke, kot so najrazličnejša praznovanja, promocijske prireditve, poslovne zabave, piknik…

Sara Šabec in Goro Osojnik sta na povabilo vrtca Pedenjped iz Novega mesta zasnovala kulturno-družabni program za njihovo prireditev ob zaključku šolskega leta (Pedenjped gre v cirkus), ki je potekala prvo junijsko sredo (5.6. od 17.00 do 19.00) na dvorišču in v okolici tamkajšnjega gradu Grm.

S preprostimi scenskimi elementi smo (ob pomoči in pod vodstvom Boruta Cajnka) ustvarili čudovit poletni ambient in vanj povabili obiskovalce na prijetno druženje. Med drugim so se lahko preizkusili v umetnosti na tkanini (mentorica Dana Auguštin), žongliranju (mentor Oton Korošec) in osnovah akrobatike (mentorica Katjuša Kovačič), se kratkočasili z inovativnimi igrali iz odpadnih materialov, ki jih že vrsto let izdeluje Drago Zadnikar, se zabavali z animatorji Camilom Acosta Mendoza ter člani umetniške skupine Čupakabra in si ogledali predstavo Riba (Teater PolPet).

Po pogovoru z naročniki, s sodelujočimi umetniki in z obiskovalci lahko na tem mestu zapišemo, da je za nami zelo uspešen dogodek, zato se že veselimo podobnih sodelovanj v prihodnosti.

 

Cirkus 1

(Foto: Sašo Barantin)

Posnetki Goro, Ppm Vrtec Pedenjped Nm 5.6.19 (20)

Posnetki Goro, Ppm Vrtec Pedenjped Nm 5.6.19 (12)

Cirkus 128

(Foto: Sašo Barantin)