ANINI DVIŽNICI smo pomahali v slovo!

Dvižnica Final

Tole je ekipa, ki je od 26. januarja do 4. maja ustvarjala Anino dvižnico, kratek in zabaven vadbeno-motivacijski program, s katerim smo (skoraj) vsak torek dopoldan sebi in vam krepili telo in moralo v težkem obdobju, imenovanem drugi val epidemije.

Kljub omejitvam smo vas med drugim ”peljali” na pustni karneval, na morje in na smučišče. Skupaj smo lovili sanje in ustvarjali nove modne trende, in ko so nas ”zaprli dol”, smo vas dvigovali gor s svojih domov.

HVALA vsem, ki ste spremljali naše spletne prenose na kanalu SIMS, in migali z nami.

HVALA gostujočim umetnikom Camilo Acosta Mendoza, Silvia Viviani in Matjaž Ocvirk, da ste sprejeli naše povabilo, prevzeli vaje(ti) Dvižnice ter jo še bolj popestrili.

In seveda HVALA (od leve proti desni) Tina Žen (total kamera woman), Goro Osojnik (pisarniški molj, doktor Zdravko Dren in še kdo), Tea Vidmar (superjunakinja Ana M.) in Ankica Radivojević (z vsemi žavbami namazana tajnica Magda) za iskrive vsebine.

Bilo je čudovito, toda čas je, da se vrnemo ven, na ulico, kjer smo doma! Če bomo vaše ”storitve” še kdaj potrebovali, pa seveda računamo na vas!

Srečno!