ANA SRČNA je uspešno vzplamtela!

Ana Srčna

V petek, 3. 3., in v soboto, 4. 3., med 18:00 in 22:30 je bil Ambrožev park v Ljubljani prizorišče premierne izvedbe našega novega festivala plameneče ljubezni Ana Srčna.

V čarobno ožarjenem ambientu, ki smo ga ustvarili s preprostimi ognjenimi in svetlobnimi elementi, so obiskovalci lahko postali pri spomeniku neuslišanim ljubeznim, poklepetali z labilno nevesto, prisluhnili napevom pevske dive in violinistu, srečali potujočega lajnarja, svetlobno gosenico in Kupida, zavili v kotiček za ljubosumne in na ljubezensko igrišče, se fotografirali v okvirju v obliki srca, se sprehodili po labirintu v obliki srca, vrgli v ogenj slabe misli ali srčne želje, objeli drevo in/ali se celo poročili.

Oba večera smo med 19:00 in 20:00 pripravili večkanalni neposredni spletni prenos oziroma spletni sprehod po festivalskem prizorišču, da so lahko Ano Srčno na daljavo doživeli tudi tisti, ki se nam niso mogli pridružiti v živo.

Dogodek se je odvil v okviru programa LUV Fest-a, ki v organizaciji javnega zavoda Turizem Ljubljana v prestolnici poteka od 8. 2. do 12. 3..

Na tem mestu se zato prisrčno zahvaljujemo Turizmu Ljubljana za povabilo k sodelovanju, vsem članom organizacijsko-izvedbene ekipe, nastopajočim umetnikom, vam spoštovani obiskovalci ter seveda Tini Žen, ki je zasnovala ambientalno podobo festivala ter koordinirala realizacijo te.

 

FOTOGALERIJA

Avtor: Luka Dakskobler