Ana Srčna 2024 – KOMENTAR FOTOGRAFA!

Luka

Piše: Luka Dakskober

Sicer dva deževna dneva, a ko je bil čas za prireditev, je dež več ali manj ponehal. Je pa težko s fotografijo prikazat vso čarobnost ambienta. Jaz bi sicer rad videl še malenkost več svetlobe (ne dnevne, ampak kakšne bakle ali kaj), da bi lažje “ujel” obiskovalce, mi je pa obenem jasno, da ima vse svoj namen, in da se greš romantiko lažje v soju sveč, kot tam, kjer te vsi ostali obiskovalci vidijo že na daleč.

No, po celi Špici je žrtve iskal Kupid, zgoraj je čakal matičar, ki sploh ni imel malo dela (logično, saj sploh ne vem, če je Kupid kaj počival vmes), pa imeli smo pevca, pa pevko, pa lajno, pa harmoniko, pa foto kotiček, pa palačinke… ni da ni, ampak žal je s fotkami (sploh če je temno) težko pokazat, kako fajn je v resnici bilo, tako da bravo tistim, ki so prišli romantiko zganjat v živo.

Je pa zanimivo, da letos ni bilo tiste druge plati. Glede na epidemijo razhodov in ločitev, bi verjetno privabili še “opozicijo”. Pa bi obiskovalci v sod z ognjem, ki je sicer bil, recimo metali predmete svojih bivših (preden bi ti klicali, da jih rabijo nazaj ) in podobno… Pa ob tistem srcu, kamor so ljudje popali listke z izrazi ljubezni, bi mogoče lahko bil še eden, pretrgan na pol, ker mene bi ful zanimalo prebrati listke na tistem drugem, ha ha ha! Ampak ok, je treba paziti, konec koncev je dogodek del programa Festivala LUV.

Ana Srčna je bila zdaj šele drugič, ampak že vidim, da bo ta ljubezen trajala.

 

FOTOGALERIJA