Ana Desetnica 2019 se je poslovila in čas je za ZAHVALO!

A10 2019

5 dni, 10 mest, 25 različnih predstav, skoraj 100 nastopajočih umetnikov, vsaj 25.000 obiskovalcev in nešteto lepih spominov! To je festival Ana Desetnica 2019 v številkah, a vsega tega ne bi bilo brez izjemne organizacijske in izvedbene/tehnične ekipe ter vas, dragi obiskovalci, ki ste skupaj z nami ustvarili še eno nepozabno ulično-gledališko zgodbo!

Pomembno poglavje te so že tretje leto zapored spisali tudi ekipa vrlih mladcev, ki je pod vodstvom Anžeta Mohoriča, osrednjo ljubljansko ulico vsak dan spremenila v Dnevno sobo, in gostujoči umetniki, ki so jo napolnili z najrazličnejšimi vsebinami.

Na tem mestu izrekamo iskreno zahvalo vsem naštetim, pa tudi MOL, javnemu zavodu Turizem Ljubljana in Ministrstvu za kulturo ter njihovim predanim uradnikom, avtorici DIY urbane scenografije na Slovenski cesti Ireni Pivka, članom mednarodne žirije za nagrado urbANA ljubljANA 2019, uradnemu fotografu festivala Luki Dakskoblerju, medijem in njihovim novinarskih ekipam, vsem, ki so sodelovali pri pripravi festivalskega kataloga in izvedbi mladinske izmenjave izPOSTAVI se V javni PROSTOR 2 ter prijaznemu osebju Hostla Tabor, trgovine Mercator na Ilirski ulici v Ljubljani, restavracij Skriti kot, Mala terasa in STA Travel Cafe, javne kuhinje ROGoVILCA ter podjetij Japan Piano center, Rent a Scooter, Voka Snaga, Center ponovne uporabe Snaga (vsi iz Ljubljane) in Depo Vrhnika.

Hvala tudi vsem drugim srčnim posameznikom in prostovoljcem, ki ste kakorkoli pripomogli, da je Ana Desetnica 2019 pustila pečat v Ljubljani in drugih mestih. In ne nazadnje, hvala vremenu, da je bilo do nas sorazmerno blagohotno,

Se kmalu spet vidimo na ulici, do takrat pa vse dobro in ne pozabite – najlepše je, ko gre od ljudi za ljudi!