Okrogla Miza Šugla

Gledališče Ane Monro & ŠUGLA

Na okrogli mizi z naslovom Je bazen dokončno izpraznjen, ali v njem samo trenutno ni vode? bomo javno(sti) predstavili rezultate raziskave Interesi in potrebe po izobraževanju na področju uprizoritvenih umetnosti v javnem prostoruki smo jo pred kratkim izvedli v okviru ŠUGLE, Šole sodobnih performativnih uličnih umetnosti – z namenom in s ciljem, da preverimo, kakšen oziroma kolikšen je trenutno apetit po tem med ljudmi, starimi od 14 do 40 let.

Pri pogovoru in izmenjavi mnenj o izsledkih raziskave bodo sodelovali člani/pedagogi večine ljubljanskih organizacij, ki so aktivne tudi na področju prenosa znanja, ter seveda (po)delili z vsemi prisotnimi še lastne izkušnje.


Pobudnica & izvajalka raziskave ter gostiteljica & moderatorka razprave:

Tea Vidmar (Gledališče Ane Monro)


(So)govorci:

Ravil Sultanov & Nataša Sultanova (Zavod Bufeto)

Eva Zibler (Združenje Cirkokrog)

Alenka Marinič & Anja Bezlova (Globus Hystericus)

Grega Močivnik & Nina Vombergar (Kud LJUD)

Tjaž Juvan (Kolektiv Mismo Nismo)

Sandra Jenko (Slovenski gledališki inštitut – SLOGI)


Lepo vabljeni k (pasivni ali aktivni) udeležbi, če se nam ne boste mogli pridružiti v živo, pa si lahko dogodek ogledate v neposrednem večkanalnem spletnem prenosu.


PRIKLOPI SE IN GLEJ

 

Is the pool completely empty, or is there just currently no water in it?

Presentation of ŠUGLA, School of contemporary performative street arts research results and discussion with representatives of organizations implementing non-formal education programs in the field of performing arts in public space.


LIVE STREAM