MEDNARODNA spletna konferenca SAWA#5! (23.-25.3.)

Sawa

Z veseljem in ponosom najavljamo največji mednarodni dogodek, ki ga bomo (v sodelovanju s partnerji) v letu 2021 izvedli v Gledališču Ane Monro – mednarodno spletno konferenco SAWA#5, z naslovom Sodobne performativne ulične umetnosti: Razvoj učnih metod, ki bo potekala od 23. do 25. marca!

Ta bo združila referenčne strokovnjake, umetniške ustvarjalce in zainteresirano javnost s celega sveta, saj govorci in udeleženci prihajajo iz 4 kontinentov in več kot 20 različnih držav: Španije, Turčije, Kanade, Rusije, Irske, Francije, Bolgarije, Češke, Velike Britanije, Portugalske, Avstrije, Nemčije, Litve, Nizozemske, Švice, Danske, Mehike, Čila, Trinidada, Urugvaja in seveda Slovenije.

Mednarodna spletna konferenca SAWA#5 bo potekala pod okriljem EFETSE, Evropskega združenja za izobraževanje in usposabljanje v uličnih umetnostih, katere soustanovitelj je tudi Gledališče Ane Monro, na njej pa bodo govorci predstavili obstoječe programe neformalnega izobraževanja in dobre prakse ter smernice za oblikovanje novih pedagoških pristopov.

Po končani konferenci bo izšel zbornik prispevkov, v okviru programa te, pa si boste v torek, 23.3. ob 19.30 lahko ogledali atraktiven nastop Gledališkega pevskega zbora oziroma njihovo, z mednarodno nagrado odličnosti URBana LJUBLJana 2020 nagrajeno predstavo UPS! v neposrednem spletnem prenosu na kanalu SIMS, seveda!

 

VEČ INFORMACIJ