FRIENDRAISING AKCIJA

Zbiramo ZA ANINE NOVE ČEVLJE!


Spoštovani obiskovalci naših festivalov!

Namen te akcije je zgraditi živahno skupnost ljubiteljev uličnega gledališča in z njihovo pomočjo zbrati del sredstev za naše delovanje. Če ste z delom, ki ga opravljamo v Gledališču Ane Monro, zadovoljni, vas vabimo, da nas podprete. Najlažje to storite tako, da nam namenite do 0,5 % dohodnine, za kar morate izpolniti ta OBRAZEC in ga poslati na izpostavo finančnega urada, kjer imate stalno prebivališče, ali pa to opravite prek spletnega portala eDAVKI.

Poskrbeli pa smo tudi za še bolj novodobno, še bolj enostavno in še hitrejšo obliko podpore. S skeniranjem spodnje QR kode nam lahko namreč donacijo TAKOJ nakažete kar preko elektronske banke.

Anamonroe 20eur

Vsakemu, ki bo za Anine nove čevlje doniral 20 € ali več, bomo v zahvalo podarili lesenega Monrojinega metuljčka, ki ga izdelujemo sami in za katerega si želimo, da postane splošno prepoznaven znak Anine skupnosti oziroma podpore Gledališču Ane Monro, ulični umetnosti in ne nazadnje razvoju urbane kulture.

Original MetuljČek

Zato postanite Anin…

  • PRIJATELJ: donirajte 20+ € in nam zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste poleg Monrojinega metuljčka dobili tudi ekskluzivni dostop do programov naših festivalov in drugih dogodkov preden bodo ti javno objavljeni in povabilo na letno srečanje Aninih prijateljev.
  • DOBER PRIJATELJ: donirajte 50+ € in nam zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste dobili enako kot Anin prijatelj in povabilo na pogovore z uličnimi umetniki.
  • NAJBOLJŠI PRIJATELJ: donirajte 100+ € in nam zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste dobili enako kot Anin dober prijatelj, 10 % popusta za udeležbo na enem od naših izobraževanj in povabilo na kavo z vodjo Gledališča Ane Monro Gorom Osojnikom.

Iskrena hvala vsem, ki nas boste (ali ste nas že) podprli, in tako omogočili vsem našim Anam lahkoten gledališki korak po slovenskih ulicah tudi v prihodnjih sezonah


Vam vrnemo na ulici!

Naši podatki so:

Društvo Gledališče Ane Monro
Trg Prekomorskih brigad 1
1000 Ljubljana

DŠ: SI 28749243

TRR: SI 56 0208 3001 0279 747 (NLB)