monro_logo

NA ULICI SMO ŽE 35 LET!

35 let GAM

29. novembra pred 35 leti ste lahko na ljubljanskih ulicah prvič srečali Ano Monro. V tem obdobju se je sprehodila po vsej Sloveniji in zunaj njenih meja in ljudi navduševala s svojimi nepozabnimi ulično-gledališkimi predstavami, ki se jih je do danes nabralo že več kot 50! Živi tako rekoč pred očmi javnosti in v soju medijskih žarometov, a je niso ti nikoli zaslepili, in je danes ambiciozna in kreativna dama. Ker stremi h kontinuirani rasti in razvoju, si zastavlja visoke cilje in se ne boji nobenega izziva, predvsem pa ji nikoli ne zmanjka idej. S festivali že vrsto let poživlja ulice mest in duha njihovih prebivalcev, s svojim znanjem in izkušnjami pa okroglo desetletje gradi most med umetniki različnih generacij in razvija novo tradicijo uličnega gledališča.

Čeprav je Ana Monro že dolgo na poti, je še vedno polna zanosa in načrtov. V začetku decembra se tako odpravlja v Bruselj, kjer bo nekaterim članom Evropskega parlamenta predstavila svojo izkušnjo in vizijo izobraževanja v uličnih umetnostih, obenem pa za zveste prijatelje in spremljevalce ob svojem jubileju pripravlja posebno presenečenje, ki se bo v prestolnici odvilo še preden bo s svojim festivalom uličnega gledališča vanjo prispela Ana Mraz. In da česa ne zamudite, ji na www.facebook.com/anamonro9 ter www.anamonro.si sledite!

GAM 35

GAMM 35

GAMMM 35

 

 

 

 
© 2018 GLEDALIŠČE ANE MONRO / Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija / +386 (0)59 366 163 / ana.monro@kud-fp.si